Werkwijze

Werkwijze 
De eerste behandeling bestaat uit een intakegesprek, waarin we je hulpvraag zo duidelijk mogelijk proberen te krijgen. Veelal is het ook een eerste kennismaking met aanraking op de bank of een ervaringsoefening buiten de bank, zodat je aan den lijve ervaart wat je voelt en hoe je reageert in diverse situaties.

In de twee volgende behandelingen gaan we in kaart brengen hoe jij je beweegt en wat je denkt en voelt rondom je hulpvraag. Zo worden je kwaliteiten zichtbaar, je balans tussen denken, doen en voelen, en je valkuilen die betrekking hebben op je problematiek.

Aan het einde van de derde behandeling evalueren we of je voldoende zicht hebt gekregen in jou manier van doen en voelen. Of dat je een bepaald thema verder wilt uitdiepen. We kunnen een schatting maken van het aantal behandelingen dat daarvoor nodig is.

Tarieven haptotherapie
Iedere sessie duurt een 50-60 minuten. De kosten hiervoor zijn € 85,00 euro.
Je krijgt een factuur per mail toegestuurd om het bedrag thuis over te maken.

Vergoeding
De behandelingen worden deels vergoed door de zorgverzekeraar als je alternatieve geneeswijze in je pakket hebt. Hiervoor ben ik aangesloten bij de VVH, lidnummer 805A. Per zorgverzekeraar en aanvullend pakket verschilt de hoogte van het bedrag.

Mijn KvK nummer is 34372986,  mijn bedrijf In Beweging.
Behandelingen haptotherapie zijn vrijgesteld van BTW.
De praktijk AGB code is 90065460. Mijn persoonlijke AGB code is 90106234.

Annulering
Het afzeggen van de behandeling kan tot 24 uur van te voren kosteloos. Bij wijziging of annulering binnen de 24 uur wordt de behandeling in rekening gebracht.

Privacy
Lees hier meer over gegevens bescherming conform de wet AVG.

Klacht?
Voor de procedure bij een klacht verwijs ik naar de website van de beroepsvereniging VVH.